Добре діло «Стань патріотом держави»

Діяльність рою «Веселі козачата» – це суспільно-корисні справи, направлені на патріотичне виховання та розвиток національної самосвідомості Українського народу.

Читати далі

День Визволення Кривого Рогу

Далекого 1944 року, 22 лютого, місто Кривий Ріг було визволено від німецько-фашистських загарбників. Багато солдат та мирних жителів полягло на полях битви. В 22 братських могилах спочивають сотні загиблих. Наш обов’язок – завжди пам’ятати героїчний подвиг визволителів.

Читати далі

День вшанування Небесної сотні

Небесна Сотня стала для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, а й прикладом та джерелом натхнення для наших воїнів, які гідно захищають територіальну цілісність України на сході, утверджуючи право людини на вільне життя.

Читати далі

Пам’яті Героїв Крут

29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

Читати далі

День Соборності України

День Соборності України – день, який символізує єдність земель України. Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке підкреслює, що ми всі – це один народ і ніякі рубежі не зможуть нас розділити.

Читати далі

День ліквідатора аварії на ЧАЕС

Через атомне пекло, ризикуючи своїм життям і здоров’ям, пройшли сотні тисяч ліквідаторів. Нині, ми низько схиляємо голови перед усіма, хто пішов тоді у ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті.

Читати далі

День Збройних Сил України

Cеред членів рою «Веселі козачата» були проведені тематичні години спілкування, виставка малюнків: «Зі святом, захисники!» та конкурсна програма для хлопчиків «А ну-мо, хлопці».

Читати далі

Міжнародний день волонтера

Волонтерство – доброчинна діяльність, яка робить нас людянішими, виховує патріотичні почуття та формує розуміння свого місця на Землі, тому і проходить у нашому навчальному закладі під девізом: «Будь там, де ти дійсно потрібен, роби те, чим зможеш пишатися!»

Читати далі