День Збройних Сил України

Слава Україні! З Днем Збройних сил!

6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил України

6 грудня — в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних сил України. Встановлене воно постановою Верховної Ради України 1993 року.

Збройні Сили — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету.

За традицією, 6 грудня вітають усіх військових, а надто тих, хто захищає східні рубежі нашої країни. Зараз це свято стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги. В цей день ми низько вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя за Україну, та всім тим, хто несе військову службу в зоні АТО, за відданість українській державі, незламну силу волі та безстрашність.

Зі святом, захисники!

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України, 6 грудня 2020 року у Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №108, серед членів рою «Веселі козачата» були проведені тематичні години спілкування, виставка малюнків: «Зі святом, захисники!» та конкурсна програма для хлопчиків «А ну-мо, хлопці».

Напередодні цього свята молодші учні нашої школи власноручно підготували обереги-підкови для захисників України. Чому саме підкова? Це тому, що оберіг-підкова приносить щастя, успіх, здоров’я, перемогу.

Всі заходи були спрямовані на виховання глибоких патріотичних почуттів учнів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів.

Залишити відповідь