Серпантин зимових подорожей

Контактний зоопарк «Звірополіс»

З метою заохочення та підтримки талановитої, соціально активної учнівської молоді, розвитку комунікативних здібностей, а також з ціллю створення святкового настрою, кожного року, проходить міська новорічна програма для туристів-краєзнавців та юннатів «Серпантин зимових подорожей».

Таким своєрідним серпантином сюрпризів стала чергова поїздка школярів 4-Б класу Криворізької загальноосвітньої школи №108 разом із класним керівником Багнюк Світланою Сергіївною до контактного зоопарку «Звірополіс».

Контактний зоопарк «Звірополіс» – це дивовижне місце, де можна доторкнутися до справжнього світу живої природи, зануритися в тропічну атмосферу барвистих декорацій, отримати незабутні враження і зарядитися радісним настроєм.

Діти вивчали види тварин, особливості їх існування, харчування та розмноження. Також в зоопарку школярам розповідали про особливості розселення таких тварин в наших краях. Ніколи не зайве знати своїх сусідів. Байдуже, чи мова йде про людей, які мешкають разом із вами в одному будинку, чи про інших створінь, разом із якими ви живете на одній планеті.

Учні були в захваті від того, як за одну мить перемістилися з шумного міста в чарівний оазис, де на них чекали добрі і милі маленькі друзі!

Залишити відповідь