Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

«НЕ ЦЬКУЙ!»

Профілактика булінгу в учнівському середовищі

В Криворізькій гімназії №108 з 26 по 30 вересня 2022 року було проведено Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу, метою якого є формування навиків відповідальної та безпечної поведінки, попередження поширення негативних явищ в учнівському середовищі, запобігання будь-яких проявів насильства.

Протягом тижня відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування).

Класними керівниками були проведені години спілкування з учнями «Разом змінемо світ на краще». Також педагоги гімназії долучилися до проведення занять у рамках ІІІ Національного антибулінгового урока від ГО «НЕ ЦЬКУЙ!». Були висвітлені відеопоради для дітей «Як зупинити булінг» та відеопоради для батьків «Як попередити булінг». Серед учнів був проведений Арт-простір (конкурс малюнків) «Безпечне середовище очима дітей». Педагогом соціальним були проведені заняття з елементами тренінгу «Профілактика булінгу в учнівському середовищі» для учнів 8 та 9 класів.

Залишити відповідь